Orkar inte mera.

Mitt humör har helt försvunnit och jag vill bara sjunka genom jorden. Jag sa att jag inte skulle bry mig, att jag skulle leva mitt liv istället men vafan... det här går inte.
Jag älskar dej...

never say never 3d

är sååååå glad att man vet när biljätterna släpps nu :D HYPER!

never say never 3d

är sååååå glad att man vet när biljätterna släpps nu :D HYPER!

Förlåt men jag saknar honom...

JAG VET VERKLIGEN INTE VAD JAG SKA GÖRA!
Jag hatar skolan -.- jag hat hatar hatar hatar den O.o
+ Att jag är så trött och så hungrig.
Förlåt för att jag är så negativ men jag är bara deprimerad...
17 snart.... du växer up snabt (för snabbt enligt mig) tänk att jag börja gilla dej när du var 15 och nu fyller du 17... tiden går så jävla snabt.
Älskardej♥

I don't know what to belibe...

vaknade alldeles ensam och hitta en lapp som det stod att mamma jobbar till 8 halv 9 idag så jag är ensam hemma väldigt länge, vet inte om det är skönt eller inte.
Just nu gör jag inget specielt, twitter, fast det är ganska dött. Men jag måste plugga men jag kommer värkligen inte i gång, bara skjuter upp och jag blir så arg på mig själv. Vet faktist inte vad jag ska ta mig till...
Mitt hår har blivit så kort....

Svårt med rubriker

Ruvejda är sjuk och idag är jag ensam i natt och jag vet inte vem som ska sova hos mig :'(
Ingen svarar i mobilen.

Men jag vet inte vad jags ska göra idag, jag är helt seg och vet inte om jag orkar gå in till stan...

Mitt hår

Idag var jag på Ingelsta med Ruvejda och hon köpte massa kul och jag köpte ett par byxor. Sen typ gick vi till Piza hut (evigheter) och typ flumma sönder där xd sen åkte vi till stan och jag fixa mitt hår i 4781293 timmar, eller jag kom dit 02.40 och var där till typ.... orkar inte räkna men nu är mitt hår gult? Nej men det är blont ialla fall men inte sån blond jag vill ha  men dom sa typ att jag ska slinga det igen om 3 veckor, får leva med det i 3 veckor :O
Men just nu funderar jag om jag ska visa er eller inte....

Mot Ingelsta

snart ska jag gå till södertull, pigg och glad (ORKAR INTE,NÅGON RÄDDA MIG?) och sen så möter jag Ruvejda där och vi åker mot ingelsta och sen klockan 3 ska jag fixa håret, lite rädd faktiskt om jag ska vara ärlig.
Men jag har ju typ mössa hela tiden nu, sover till och med, med det.
Men det är en halvtimme kvar tills jag ska gå så jag stannar nog lite till på Twitter så länge.
Puss♥

Tidigt Godnatt inlägg

Jag är så trött så jag lägger mig nog snart för att jag ska ändå upp tidigt imorgon efter som jag ska möta Ruvejda vid söder tull klockan 10 och jag får troligtvist gå dit. Men annars finns det inte så mycket att säga, gick inte så bra med pluggandet, försökte inte ens... usch hatar mig själv.
puss och godnatt på mina käraste läsare ♥

Dear Math, I don't want to solve your problems, I have my own.

Jag måste typ plugga massor för att jag sa det innan lovet men har inte gjort ett skit, har matte, musik, tyska och svenska... jag vet.

Nu har jag nya tappeter i rummet människor! Men det är inte riktigt klart en för att det räkte typ inte men det skulle lösas eller nått XD jag har inte sån koll.

HATAR MITT HÅR

Det belv helt misslykat i går men mamma är så snäll så jag ska få fixa det hoss frisören imrgon klockan 3 (: Jag låg och tjöt igår för att jag inte orka med det längre, jag var så jävla nära att bara klippa av allt ska ni veta.

Men efter vi hade bokat tid så köpte jag en par mönstrade tights och en lila mössa!

Sen så ska jag vara med ruvejda på stan imorgon men jag ska klippa mig men ah.... Sen så Ska Danile (vinnaren i ung och bortkämd) vara i norrköping hos en kompis i helgen så gissa vem som kommer vara värsta stakern?

Badhuset Justin Bieber

Jessicas mamma ringde nyss och hon hade varit på badhuset och sen så sa hon att på en av badgrejerna där stod det Jessica S Emely A och Justin Bieber och vi skrev det i början av sommar loovet! Hahah och hon ahde just den oc h det är mer en ett halv år sen vi skrev det XD VI ÄR COOOOOLA

Nu ska jag och jessica färga mitt hår och folk....
DET SKA BLI BLONT NU ANNARS JÄVLAR!

Lovisa och Ruvejda

Rubriken sov ju här och vi kollade på The Uninvited och det var en av dom bästa skräk filmerna jag sätt faktist!
Annars så har jag varit typ värsta mamman och först bakat pizza till dom till mat på kvällen och sen på morgonen gjorde jag Pannkakor till frukoost (jag kommer bli värdens bästa mamma)

I'm Here to stay

Lite (MYCKET) bilder, jag måste bara säga att JAG ÄR KUNGEN NÄR DET GÄLLER PANNKAKOR!
Puss♥

Born to be Somebody

Väntar på Ruvejda och Lovisa och dunkar Justin Bieber i hela huset♥
Kommer kanske lite bilder från igår/idag i nästa inlägg men lovar inget.

AAA DAMP

Jag är med Julia och hon sov här igår och vi gjorde pannkakor och idag ska Ruvejda och Lovisa sova här.

Jag har typ damp för igår satt jag och leta efter en tröjja som justin har och jag minns att jag och jessica ville så gärna köpa den i sommras men sen så var den slutsold på den hämsidan man kunde sköpa den och nu mins inte jag var det var för hämsida för att jag ska få en ny och jag har stort damp och jag vill så j´gääääääran ha den!!!!!!!!!
Här är en annan men jag vill inte ha den, för att jag vill itne bara ha den O.o
pluss att han har klippt sig och jag kommer sakna ihjääääääl hans hairflip men hans nya frisyr är ju fin och så men bara från sidan.... tycker jag men aahhh jag älskar honom endå.

And yes you'll get slapped if you're lookin' hoe

Imorgon ska jag träffa någon! Det måste jag göra annars får jag ett utbrott! Jag har inget planerat på hela lovet förutom att gå på stan och slösa pengar på torsdag med Ruvejda och sen någon gång sova med henne och Lovisa antar jag (:
På tal om Ruvejda måste jag bara ladda upp dom här bilderna för att jag är kär i dom!
ÄR HON INTE FÖR VACKER! :O

Jag drömde om Selena Gomez?

Jag måste bara bäretta om min dröm.
Först så var vi någon stan i LA och det var typ en stor maskin som förstörde hela Världen och den började med LA och jag och massa människor gömde oss på flera ställen men den försökte krossa oss (lyckades nästan) och sen så flydde vi hem till sverige och Selena Gomez följde med? och hon hade med sig typ 5 killar som hon var helt kärleksfull med och jag fick ett sotor dampanfall på henne och började kasta potatis på henne för att jag trodde hon var elak mot Justin och sen så mins jag inte mera....
Mina drömmar har blivit så konstiga på senaste tiden...

cuz i think im justin bieber

justin (yeah man you know what it is man, based god,
swagged up, yeah man im swagged up (?)

Jag har fortförande inte bästemt mig men jag tror att det blir film ialla fall xd
JAG VILL TILL STOCKHOLM!

Sportlov

Idag är det Söndag och jag har fortförande inte bästemt mig om jag sa träna med mamma och sen åka hem och kolla på en film ensam hemma eller om jag ska träffa någon?
Jag får förtsätta fundera....
Sitter här och gör collage.... Har gjort typ 300 nu, så här får ni ett... HAR TRÅKIGT!

BabyAnniversary, BABY BABY BABY OOOHH!

"There are times when I’d stare at the sky at night and wonder why you're my entire world when I’m not even a little star in yours."



förlåt för dåligt bloggande men jag har ett liv vet ni (;
går sov jessica här och jag satt och läste den bästaste Justin Bieber novell som jag läst för henne (jag har redan läst den, 105 kapitel vet ni (; haha) Jag satt seriöst hela kvällen och läste högt PÅ ENGELSKA! pluss att när vi vakna hade jag typ tappat rösten men fortsatte endå, läste 40 A4 sidor för henne, och det är bara början av hela Novellen....

Nu sitter jag här och har sätt " I Taket Lyser Stjärnorna" med mamma för 1576 gången (:
och nu känner jag för att träffa någon men det blir lite svårt, så jag får ringa någon imorgron, puss♥
Ni får en söt bild på Amanda för att jag har inga bilder♥
(snart får man fira ett år med Bieber Fever!!!!!)

Stir it well baby

Har inte sån lust att blogga nu men jag lovar att blogga imorgon!

One of the hardest things in life is watching the person you love, love someone else

When Justin closes his eyes, he sees a better day. When Bruno Mars does, he sees his name in shining light. When I do, I see darkness. Wtf?

Idag var det skola (jag börjar typ 75 % av alla inlägg så) och provet gick väll bättre en vad jag hade förvänntat mig, kunde inte svara på alla frågor men endå, trodde det skulle gå skit (: Efter skolan köpte jag ett nytt puder (dom har slutat sälja mitt bästaste!) och sen så väntade Ruvejda på Bussen med mig (snäll bästavän) och nu sitter jag här och föröker plugga... Fast nää jag tittar på #bieberpremiere.

JAG ÄR BÄST!

Jag vet inte om någon han se hur hämskt rörigt och konstig allt blev på min blogg förut, allt låg typ på headern i en hög, men är man så bra som jag så klarar man det utan att förendra någonting på bloggen :D

VAD HAR HÄNT?!

Min blogg är helt konstig och jag vet inte va djag sak göra :'(

Justin Bieber Noveller

Jag Läser så många Jb noveller nu och jag blandar typ ihopp alla och det är så jobbigt men jag ska korta ner lite på novell läsandet och bara läsa "His world through my point of view" och Arlindas och sen så klart den jag har läst i typ en månad nu och bara väntar på part 51 på andra säsongen det ända sorgliga med den är att när jag började läsa den så var det mamma som ringde och sa att dom hade avlivat Sumo :/
Men jag äslar den och kan typ inte sluta läsa och sitter och tjuter när jag läser den!!!
Men puss på noveller, även om dom gör så jag får IG i skolan (:

tack mamma

haha jag köpte ju en ros till mamma så hon fick dåligt samvete så hon köpte någon tidning som Jsutin Bieber var på, haha det var en söt liten poster i den som sitter över min säng nu föra tt jag inte har några posters här efter som vi ska tapetsera nu (:


Asså jag är inte depp över att inte ha någon på alla hjrtans dag (jag har mina vänner och min familj) men jag älsakr den här låten <3
Valentine's day - Linkin park

Glad alla hjärtans dag!

Är hur trött osm hälls på grund avv att man varit vaken sen 2 inatt och kollat på Grammys, men jag orkar inte skriva om hur arg vag är på att hon som jag aldrig kommer minnas vad hon heter van över Justin för att det har typ alla beliebers redan gjort så jag avstår och håller min ilska kvar i mig för att det är alla hjärtans dag! :D

IDag var det alla hjärtans dag och efter skolan så köpte jag en ros till min mamma och bjöd Jessica på våfflor hemma hos mig och så fick jag massa klubbor av henne + att vi plugga och var duktiga! men nu måste jag gå och fixa och städa i köket innan mamma kommer hem för att jag lova henne det och hon kommer om cirka 10 sekunder så, puss och jag älskar er♥

Grammy Galan

Ska äta snart och sen ska jag plugga och sen ska jag lägga mig tidigt efter som man måste kolla på Grammy galan som börjar 02:00  slutar halv 6... men det är det värt!
Jag gör det för dig♥
aaa fast jag älskar att vara vaken på natten och vara helt döööö trött i skolan dagen efter!!! :D

Pyjamas och Nalle Puh

Ruvejda och Julia sov ju här igår/idag och vi typ handalde med pyjamas byxor O.o
Vi köpte godis och läsk och kapris (?) för 208 kr (O.o) och sen så vet jag inte vad vi gjorde men vi somna typ vid halv 4 eller något tror jag.

Men nu är jag ensam hemma och ska gå tillbaka till att plugga...

Väntar

Väntar på ruvejda och julia, undra vem som kommer först... jag gissar på Ruvejda.

Jag klarade det!

Jag somnade även om jag var ensam!
Men nu är det lördag och mamma är hemma och vi ska ut till henne och hämta grejer och sen ska ruvejda (kankse julia) sova här!
Puss!

Karate kid

Såg nyss på Karade kid och jag älskar den filmen allså! Kan inte få nog av den, men jag stör mig på att han elaka killen eller "fienden" eller vad man sak säga, ser ut som en bebis.
Men sak kolla på någon annan film som hette något med cool men jag mins inte, har ingen saning om vad den handlade om jag bara tog den men ska väll kolla trahilern nu eller något. Annars gör jag inget specielt, twitter typ(:
Tanken på att jag sak g och lägga mig när ingen är hemma skrämmer mig :/
Ska sova här alldeles ensam D:

Ensam hemma... Tills imorgon :O

Hej sitter här ensam, mamma ville iväg till en kompis men strunta i det för att jag skulle slippa vara ensam men jag sa att om jag får en godis på se, chips och en film så går det bra. Så nu sitter jag här ensam och funderar om jag ska ringa någon men det kanske är sista sekund :/ a vi får se....
Till alla vänner: ring min mammas mobil!!

NalleBlörnana

Oj vad det blåser ute O.o

Men hej, idag ver det skola och jag typ gjorde inget intressant förutom att vi hade vrsta Burlesque stunden i cafet i mörkrets trappa, hehe.  Hade freidns möte och grejer oxå. IDag ska jag mäst plugga och vara duktig (kul fredag, jag vet) men sen imorgon blir det kul dä ;D

Kinder Maxi, More Milk Less Cocoa

Sitter här och ääter upp chokladen jag skulle ha till min muffins :/
Kunde inte låta bli, förlåt...
Men jag antar att jag inte kommer blogga mera denna kväll för att jag har inte så mycket att säga men här bjuder jag på lite bilder som man tar när man har tråkigt.
NI Måste Bara erkäna att dom här två sista bilderna är sååååå Läskiga :O


don't believe the lies.

Kom hem från skolan för ett tag sen, vi var på någon sån här konsert med skolan och det var ganska roligt faktist ^^ roligare en att sitta i skolan iallfall, sen så hände det inget specielt och nu sitter jag här och ska snart baka muffins tror jag :D
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

LOVE it's the closest thing we have to magic

Haha förlåt för så mycket ego men jag älskar att det står UTKAST på denna bild XD

Tänk o va henne!!!! :O

Haha dom är ganska söta tillsamans, eller deras längder passar tillsamans xd (vad fan säger jag, jag älskar honom XD) Men gud jag kan inte sluta le när jag ser på den, han är så underbart snäll (när han inte ljuger)

Jag blir ju arg?

Jag kan inte sluta se den här utan att bli sjukt irriterad -.-

so i pick the world up and imma drop it on your fucking face.

Mitt ben somnar hela tiden -.-
Det finns inte så mycket att bäretta om idag, skulle ju dansat med Ruvejda men det var stängt. 

Godnatt inlägg eller nått

One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching it♥

Klockan är typ halv 10 men jag säger godnatt nu, jag ska väll inte lägga mig än, sitter nog uppe vid twitter ett litet tag till och lyssnar på musik eller något sånt. Jag känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon men det får väll bli så antar jag, men jag ser i fram imot att sova.

Fixar rummet

Jag har ju fått ett nytt rum hemma hoss pappa som ska tapetsertas på fredag och nu sitter jag här och för årding och det är så läskigt att sova här för det är helt tomt O.o
jag dunkar musik och dansar och fixar mina kläder i ett fult rum med fula  tappeter O.o

I am a tree reaching for the sun Please don't hold me down

Without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me


Even angels have their wicked schemes

Kom hem från skolan för ett ta sen behöver plugga med har verkligen ingen lust så nu sitter man här med twitter ist.
Skolan var väll okej, finns inte så mycket att berätta (:
UPP & NER ÄR SÅ FINT

Sitter och lyssnar på mammas gamla tonårings musik ♥
Älskart♥

LÄNGTAR!

1:56 - 1:59 :O ?

Bierbergasm ♥

VAr tvungen ;)

I Never Leave My Heart Open

Idag var det skola och vi var typ på musemet eller nått, efter skolan så följde Jessica med mig hem och jag gjorde Pannkakor (jag har lärt mig att det stavas med 2 n) åt henne (beroende?) och sen så var det inte så mycket mera.

Dr.Bieber/färgar håret

Jessica kom förut och hon hjälpte mig att ta upp lite slingor till mitt hår, TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR HJÄLPEN ÄVEN OM DU HAR VÄRDENS SKADEGLÄDJE!
Men nu har Jessica gått hem och jag sitter här och väntar på att jag får skölja ut färgen medans jag lyssnar på musik!

Det går inge bra (:

När jag ska ta reda på vilka nya transportsätt som blev viktiga under 1800-talet så tar jag reda på hur mycket klockan är i usa istället... det var inte meningen... jag kunde inte kontrolera mig själv.
Föresten...
Den är 10:04 i New york

I ♥ Twitter

You never really stop loving someone, you just try to live without them.

Amerikanska Pankakor

Jag lyckades!
Jag tycker att alla borde göra Amerikanska pankakor, jag gör det typ hela tiden för att det är faktist så mycket lättare att göra en vanliga pankakor!
Här får du ett recept!
Aaa jag glömde skriva 2 tsk bakpullver!
Ett litet tips när man ska vänta på dom är när dom blir som bubbliga, så här:
Men du måste göra det driekt för att om det blir för många hål/bubblor så blir pankakan typ brödig (märkte jag).

Bilder:
HAHA PANKAKSBEROENDE!
Nej men jag var så duktig och tog bilder så då tänkte jag att jag kunde dela med mig?

Nu ska jag väll sätta igång och plugga, eller försöka iallafall, önska mig lycka till!♥

PanGGGGkakor

Har hämtat Sally nu och mamma ska snart iväg och träna och då blir jag ensam i huset så då ska jag passa på att göra Amerikanska pankakor medans jag dunkar as hög musik och springer omkring och dansar och sjunger (så ser det alltid ut när jag lagar mat)
VAR BARA TVUNGEN FÖR ATT HAN ÄR SÅ BFRUAIPEGOrwänbr åiewnvpoej¨290q34tuhguripbeajwv¨å9RBEPIAWORJGHÅBEOPvåabeoöibåwi SNYGG! ♥

Lite kul

Jag kom på att Jag har bloggat väldigt länge på just den här bloggen, så jah kolla när jag började och det var 18 februari 2010 så snart har det gått ett år!
Lite kul! (: 

Lace they boots up & knock em out in the ring.

Nu har Papppa åkt till Thailand och kommer inte hem förens om 2 månader :/
Men jag klarar mig nog, mamma och jag ska bo här i stan så det är mycket bättre XD
Vi ska hem och hämta Sally och allt sen och annars blir det bara att plugga för mig (kul söndag) 
Loggbok

JAG VILL HA SOMMAR

JAG VILL HAA DET NU!!

Everybody needs a mission. Haters need to stop it, just listen.

Lite kläder från modekungen.se
Men alla dessa kläder blir typ 10.000  tillsamans men endå.

Never be scared to make change, effectively.

They try to bring me down, but I won't stop.
They want me in the ground, but I won't stop.
'Til I'm dead, man, I won't stop. No.
(Jag vet att min hand ser helt fel ut xd)

Fortförande kär VFIfrbaiuwgb DAMP!

Julia sov hos mig igår, först i skolan var det språkdag och vi hade en tävling omm vilken grupp som kunde klä ut sig till ett land bäst och våran grupp klädde ut sig till franskrike och gissa vem som van?? :D
-VI!
haha jag i mitten xd

Sen sov julia hos mig och vi kolla på någon skräck film och sen på natten kolla vi på Justin bieber  på jay leno grejen xd
Osminkad xd

Just ja! Jag slinga håret igår oxå, det är helt fail xd men här är en bild xd
ska slinga det igen på söndag (:
JAG SKA LYCKAS!
HEJDÅ JAG HAR TRYCKT SÖNDER REPLAY KNAPPEN PÅ "WONT STOP" NU

JAG ÄR SUPER KÄR!!!

ÄLSKARDEN!

Fucking Perfect

Jag måste bara säga att jag älskar den här musik videon, låten med men titta på den (:

Jag är inge bra på det här längre

Jag blogga senast i helgen eller nått? förlåt men det är så mycket i skolan och så nu, men idag var det en vanlig skoldag, och efter skolan gick jag och ruvejda till telenor och fick plocka en gratis godispåse (asså gud vill inte samarbeta med mitt nyårslöfte -.-)
bara för att jag har bildbrist så får ni en sån här, asså har typ 12345345 st och jag älskar dom xd

RSS 2.0