Angående bloggen.

Hej, har min rosa lilla datorn nu så internet funkar på den men det är så mhycket läxor och allt att göra nu så jag kanske börjar bloga igen på påsk lovet, eller titigare om jag få lust.
Men vi får se hur det blir (:

Saknar den här headern, Jag gjorde den hemma hoss dej Jessica! När jag satt och skrev dit massa Justin bieber låt texter i sommras :D

Uppehåll

HAr inte haft internet på väldigt länge så det äär därför jag inte bloggar, men när internet funkar igen så kommer det bli bättre (:
Men ni får ha tålamod, har ett litet uppehåll nu.

Hehe... Hej.

Okej.. var mer en 1 vecka sen tror jag?
Jag ska bli bättre, ska bara fixa desigen.
Men Sen jag bloggade sist så har jag SÄTT NEVER SAY NEVER! 2 gånger, gick idag igen med mamma, hon tyckte om den jätte mycket! Asså gud det är världens underbaraste film, har inte ord till att beskriva den, jag älskar all glädje i filmen♥ Jag tycker ALLA borde gå och se den NU!
Sen så har ju Ben&jrs öppnat i våran lilla söta stad oxå, där var vi ju när dom öppna!
Sen så har det inte hänt så mycket mera... som jag mins.
Jag vet inte varför men den här datorn skiter i om jag roterar eller inte... Sen har min blogg tryckt ihop bilden? Men jag ska fixa allt! Lovar!
IMORGON SKA JAG TILL IKEA!
NY SÄNG,NY MATTA, NY SPEGEL, NY BYRÅ NYTT NYTT NYTT!!!!!!
Ni kommer älska mitt rum, har så många ider:D


My Chemical romance ♥

'Den 18 mars 2011:
Dagen började med en vanlig skoldag och efter så sprang vi hem till Julia och åt och Sen så sprang vi ner till bilen och åkte MOT STOCKHOLM. Efter som vi hade stå plats ville vi ju vara där  tidigt men vi fick inte ta ledigt från skolan så vi hade väll räknat med att vara där och köa i 2 timmar (men så blev det inte riktigt...) Konserten börja klockan halv 8 men dom skulle börja släppa in klockan 7.00 Men det vart massa bilkö påvägen dit så vi kom dit ungefär 5.00, dit vi skulle sova allså som är långt ifrån Hovet (där konserten var) men sen ville vi köpa tröjor så vi fick springa till närmaste bankomat och ta ut pengar och sen till baka till Julias föräldrar och sen sprang vi till Tunnelbanan och åkte till Plattan och sprang iväg och köpte tröjor, framför oss i köns var det en jobbig tant som skulle köpa pärlor. Efter det sprang vi till tunnelbanan igen och åkte för långt (skulle av en station tidigare och byta tåg) Men vi såg globen så vi fråga folk och sen bara sprang mot Globen (klockan var ungefär kvart i 7) Vi tänkte hela tiden att vi skulle få skit platser men det skulle inte göra någonting MEN GUD VAD STRESSADE VI VAR! Sen kom vi dit o det var ingen där (PANIK) Men den hade flyttats till Annexet så där var det väärldens längsta kö och dom hade redan börjat släppa in! Men vi köa ett tag och till slut kom vi in och vi hamna SKIT LÅNGT FRAM! Emely ritar:
(den lilla röda fläcken är Sångaren Gerard way) key... Kanske ska förklara bilden, Mellanrummet mellan "tältandefolk" och vi är stacket och i mellan där var det massa vakter som gav oss vatten, haha man bara gapa så sruta dom i massas mummar, det var jätte gott! Fast vi stog kanske lite närmare stacketet, vi stod typ presis vid stacketet, så lite närmare.
Men  sen så kom ialla fall förbandet och spela och dom var bra men det ända jag tänkte på var mcr och ar värsts nervös! Sen så gick förbandet och du spela dom typ musik samtidigt som det var massa ljudteckniker och folk som gjorde årdnign på scenen typ EN TIMME! Varje gån dom slutade spela en random sång så börja alla skrika för att man trodde att bandet skulle komma ut på scenen men sen när dom inte gjorde det så blev man västa ledssen men sen så bara avlutades n låt mitt i och så börja den här... Look alive sunshine... och sen NANANANANA och då börja konerten och den var ASS GRYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÅR INTE ATT BESKIRVA... NÄR DOM KÖRDE MAMA OCH THE BLACK PARADE OCH HELENA OCH ALLA! SPECIELT CANCER! FÖr sen gick dom av scenen och alla börja skrika MCR! och då börja cancer och bara gerard stog på scenen och det var en strålkastqare bakom honom och alla bara sjöng och det var underbart!!!!!!!! förutom att i början stod det en tjockis bakom mig och när han hoppa så bara gned sig hans mage mot mig -.-
Och en när det var slut så bara la vi oss, jag och julia på golvet och titta upp i taket! Sen kom det fram en killa och prata med oss som var as full och han prata om allt möjligt. Han försökte sälja sin bror till oss.
Men en grej som gjorde konserten var att jag hade ju min mössa på mig med "I Love Justin" och mitt i konserten kom det fram värsta fjårtisen och börja skälla massa på det, stackare som hälldre ville titta på mig en på My chemical romance....

Det är inte jag som filmat, har bara tagit några från youtube men tänk att JAG VAR DÄR! Vi stod typ presis rakt fram, asså i mitten av scenen så på "cancer" så var vi framför honom fast längre bak om ni fattar xd vi hade jätte bra plastser!
Kolla iallafall Cancer och The black parade, på The Black parade så får ni spola fram till typ 1.06 eller något.
ÄLSKART!

Tack My chemical romance för en av mina underbaraste stunder.

Dumma föreldrar

:'(
gråter ögonen ur mig snart, usch vad jag hatar det här...

JAG SKA SE MCR IMORGON!

JAG HAR DAMP DAMP DAMP DAMP!

Grattis Ruvejda!

Bjöd på lite fina bilder på sötnosen!
Ha Det Bra Som 15 Åring! (stavas det så? det gör nog inte det...)

Jag Är Nästan Där... !!!

Ser knappt vad jag skriver, är så långt ifrån datorn...
Just nu:
JAG ÄR KÄR I SVENSK MUSIK JUST IDAG, JUST NU!

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

För, 
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Du och jag nu
Du snälla vänta, vänta, håll ut

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag
Du och jag

För, 
Jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Oooooooh
Jag tror att jag faller, jag faller

Jag faller
Jag faller

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer)
(Jag kommer, jag kommer, jag kommer)
Du, håll ut

Du vet att,
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Jag kommer, baby, jag tror jag är kär

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller
Faller

Haha Godnatt

Det är Ruvejdas Födelsedag imorgon (15 år ;)) och jag sak sätta upp lappar på skolan tror jag, världens finaste bild från dagen efter min födesedag, fast vet inte om jag kommer hinna men får skynda mig och be Jessica om hjälp när vi kommer till skolan, puss.
Bilden är ändast här för att utfylla inlägget.
Godnatt mina söta!

Välkommen hem pappa!

Och tack för alla fina presenter (a)
Jag har fått 4 converse, är såååå glad.
Plus just dom JB skivorna jag inte har :D
Men jag är så ledssen för att pappa hade gått in i en affär med Kuddar med kändisar på men dom hade inte med honom, han är inte så stor där :(
Här är lite av det jag fått:
Kolla conversen i hörnet! Är typ kär i dom, så söta var dom!
Fått massa T-shirtar och luvtröjor, en klocka, MAnga t-shirtar som jag älskar! Mera smink och tuggumi :D
Tack pappa, tack Thailand.

Rosa Vår blomma

Kändes ju lite vårigt idag så jag fick värsta lust att fota våra fina blommor, just nu sitter jag och pluggar kurs och äter pannkakor, mums.
Tänker inte bäretta om dagen, hände ändå inget specielt.

När vi två blir en

Men det är så svårt att säga till nån vad man igentligen tycker och tänker om nån, lalala....
Mina naglar igår, misslyckade jag vet.
Ska locka håret nu tror jag, fast jag vet inte om jag orkar. Sitter och läser noveller och lyssnar på musik som gör så att jag är beredd att döda någon för att få sommar.

Nörd

Skola var det idag då, hände inget jätte speciellt, ska plugga och vara super nörd fram till Påsklovet så att jag kan vila ut på lovet och sen efteråt vara i takt efter som jag ligger efter så mycket nu. det är typ första gången jag tror på mig själv när det gäller skolan just nu, så var stolta läsare!
efter skolan köpte jag lite tränings grejer efter som jag ska komma igång med det också efter som jag har halkat efter lite i det med... Men det ska nog gå bra, åt nyttigt vegetariskt nyss också, värsta salladen med både grönsaker och frukt! Så duktig man kan va!
Okej, jag ska sluta berömma mig själv och säga hejdå nu.

jbiebersweden.tk

Jag Är med och tävlar på http://Jbiebersweden.tk och gå med du med! (om du nu är ett fan av Justin såklart)
Kände för att tävla lite indag (;
Håll tummarna för mig, puss ♥

I Skolan

Tidigt, börjar inte förens 9 :/ Men jag är trött och mina glassögon gör ont :/
Puss ♥

Godnatt Är trött.


Ska ta tag i saken!

Jag ska försöka ta tag i det här med bloggandet nu, Men måste bara ut och fota och göra en ny design, men vill ha en dag med fint väder och inte ett kyklingbo på huvudet, ser hemsk ut men ska fixa håret någon gång i veckan men efter det så blir det troligt visst av hoppas jag (:  Men ska fixa designen lite mera ineressant, lära mig lite mera och så. Men vi får se hur det blir, men när designen är bättre lovar jag att bloggningen ska bli bättre!
Tog bara någon bild.

ehh... förlåt?

Jag har inte bloggat på grund av att det finns inte så mycket intresant att skriva om på vardagar, händer inget specielt.
Ida eller igår så sov Ruvejda här och jag följde med henne på basket träning och vi kolla typ på två filmmer och åt gidis och somna typ 3 eller nått tror jag.

Har inte bloggat på...

... väldigt länge.
Men jag har inget att säga just nu så vi ses när jag känner fört (:
Puss.

MAKE SOME NOISE FOR JUSTIN....BIEBER!

Jag vet inte ens varför jag skriver ett inlägg just nu, fick bara lust. Har egentligen INGETING att säga. Sitter här och lyssnar på musik och är väldigt hungrig, jag är alltid hungrig. Jag vill så gärna göra något intressant men kan inte komma på något kul, några förslag? Nej jag vet att ni inte har det så ni behöver inte säga något.
För att gör det här onlägget  (MYCKET) roligare så lägger jag inte den här (viutsipegbaeiåhrngoianvåo) roliga/söta bilden, puss♥

Pluggat och varit duktig

Jessica kom över igår och gick hem typ 11 tror jag, vi såg på film och så.
Nu gick jag upp klockan halv 10 (tidigt för mig) och plugga (DUKTIG ÄR JAG) Men det känndes så lätt det jag gjorde så nu är jag rädd att jag gjorde fel, men måste plugga matte sen oxå men nu funderar jag på om jag ska åka och träna eller inte :/
Vet inte.

Hugo Hummle ♥

Är ensam hemma och äter godis och kollar på amimerade filmer, kul liv.
Ah men så går det ibland...
Men puss då.... Jag ska klättra över dig.

Hemma ensam (igen hela natten)

Mamma ska bort och då är man ensam igen :/
typ varenda helg händer det här?
Men om någon snäll kompis ser det här kan det ju ringa mig?
Tack.

Underbara vänner.

Var ju sjuk idag igen och hemma från skolan, hände inget specielt, men typ runt halv 3 kom mina två söta vänner Ruvejda och Olivia med godis och hälsa på den sjuka Emely. Vi typ gjorde massa konstigt och sen ringde min telefån från vardasrummet och jag sprang dit och presis DÅ kom Justin fram på tv och det var på från när han var i London på Never say never premiären och sen trahliern och massa, TACK FARMOR FÖR ATT DU RINGDE PRESIS DÅ OCH FÖRLÅT FÖR ATT JAG FICK DAMP OCH KASTA MOBILEN I GOLVET! jag hade helt glömt bort att hon var i mobilen så jag hörde bara något svagt "hallå? emlely hallå?" stackars farmor...
Men ah, nu fyller mamma år så jag... vet inte vadjag ska göra men puss antar jag!
asså jag vet inte vart ifrån den bilden kom.... ^^

Grattis på födelsedagen mamma!

Grattis grattis!

Varför jag är vegetarian.

Min första tanke på den frågan är: varför ska ett djur behöva sätta livet bara för min njutnings skull, när jag klarar mig precis lika bra utan?

Hela dagen när jag varit sjuk idag har jag suttit och läst på om hur tillexempel grisens liv ser ut fram till den slaktas.

Varje år dödas tre miljoner grisar på svenska slakterier. Det är en gris var tionde sekund. Dom flesta grisar har aldrig sätt dagsljus, förutom kanske på vägen till slakthuset, dom får trängas i smutsiga små boxar, efter som dom HAR KÄNSLOR så tuggar dom på stängslena av stress och rädsla och dom kan inte göra annat en att bara ligga där, och på grund av att dom får ligga på hårt betonggolv så ger det jätta jobbiga skador, och dem lider så jävla mycket för att vi ska vara nöjda. För att dom har inget val, människan har fått för sig att den äger jorden.

Pluss att om en hane slaktas så blir köttet "tydligen" mycket bättre så dom kastreras UTAN bedövning.

Till folk som säger att det är meningslöst att vara vegetarian för att djuren dör ändå, så säger jag nej. På grund av att fler och fler människor har valt att sluta äta kött så har slakteriet minskat.

Sen har jag aldrig kunnat sluta störa mig på den där videon om delfinerna som slaktades i japan, DET ÄR SAMMA SKIT? Är en delfin mer värld en en gris? och en större fråga.... ÄR MÄNNISKAN MER VÄRLD EN DJUREN?

nej.

Jag ber inte alla att sluta äta kött nu, men jag vill bara få folk att tänka lite, vilken orättvist värld vi lever i.

Sen har jag en till grej att säga, om salkthuset hade haft glasväggar hade 75 % varit vegetarianer nu.

Om inte mina ord fick dej att förstå någonting så kolla videon.

Jag vill varna känsliga tittare men samtidigt... det här är verkligheten.

 

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

Tack det var allt för mig.


Sjuk och pluggar

Hemma från skolan och det var så mycket drama igår i Jb världen men jag har bästemt mig för en grej.... Jag ska sluta hata, jag har inset en grej... Det finns tillexempel så många kändisar jag hatar men om man lyssnar på dom är dom inte så dåliga, Jag ska aldrig mera dömma någon jag aldrig träffat.

Jag vet inte vad det där jag skrev över är för något men jag lät bara min hjärna tala högt lite...
Är sjuk men sitter och pluggar och lyssnar på Gammla disney klassiker.
Top 10.
Älskart.

Pappa i Thailand/Converse

Pappa har ju varit borta i lite mer en 1 månad nu och kommer hem om 3 veckor, prata nyss med honom i telefån och han börja gråta, och sen så sa han att han ska köpa 3 converse till mig :D I Olika färger! GISSA VEM SOM ÄR GLAD!!!!!!
som sagt... jag lever för converse.... ♥

Ont time.

Skolan var okej, på Ph pratade jag och lotta om min klädstil, haha men annars har vi bara... BESTÄLLT NEVER SAY NEVER 3D BILJETTER!
efter samlingen sprang jag julia och amanda in på toan med min dator och reservera! :D jag,Jessica,ruvejda, Julia och amanda ska gå:D
Sen satt ci och kolla på One time och gud jag börja nästan gråta...

Jag saknar det här...

23 sanningar om mig själv

1. Jag har snart lagt 3000 på mitt hår 2011.
2. Är vegetarian (full tid nu vänner, hör ni det?)
3. Är naturligt ljus blond.
4. Har aldrig varit kär.
5. Har kanske svag Dyslexi.
6. Jag hatar falska folk som bara snackar och aldrig vet något.
7. Jag hatar mina ögon, och jag säger det inte bara, jag gör det verkligen.
8. Jag har gråtit över Justin många gånger men lovade mig själv igår att jag inte ska göra det mera, så länge det inte är Lyckotårar.
9. Mitt tur nummer är 8 och har alltid varit.
10. Jag ljög som en gris när jag var liten.
11. Jag tycker grisar blir orättvist behandlade.
12. Jag har skickat in Brev till rikstagen om att skjuta 20 vargar trots att dom är utrotade, men det sket dom i.
13. Jag är 99.9 % säker att jag inte kommer bo kvar i Sverige när jag flyttar hemmifrån.
14. Min pappa har haft två barn innan mig men dom som han har haft dom med har gjort abort (onödigt att veta men jag tycker det är läskigt XD)
15. Jag är INTE duktig i skolan.
16. Jag kanske ska till New york i Sommar.
17. När jag börja gilla Justin våga jag inte säga det till någon först, Ruvejda fick veta det först.
18. Jag går överdrivet snett och min fotläkare sa att jag inte fick ha converse längre (jag lever för converse) och jag blev så arg på honom så pappa skämdes och jag sprang hem till Jessica och grät efteråt och jag mins att jag åt en cupcake då...
19. Jag går perfekt långa steg för min längd och ålder, jag vet att det inte passar i hop med det jag skrev över men jag går endå perfekt långa steg även om det är snett, det märkte min lärare på min gamla skola.
20. Jag belv kallad, Kanin, kat och Aje när jag var liten.
21. Jag äter Pankakor och spagetti (inte tillsamans) överdrivet ofta.
22. Jag älskar köksgolv och sitter/ligger typ alltid på folks köksgolv när jag är hemma hos kompisar.
23. Jag älskar coco pops och kola yoghurt.
Hahah inte för att någon kommer läsa men endå, hade lust.

Justin Drew Bieber ♥


Happy BDAY


I MISS THE JUSTIN BIEBER WHO TOOK PICTURES WITH HIS FANS WITH A REAL SMILE. THE JUSTIN BIEBER WHO TWEETED FANS, NOT JUST RT THE ONES WHO TALK ABOUT HIS NEW MOVIE. THE JUSTIN BIEBER WHO WAS STRAIGHT UP FRONT WHEN HE WAS ASKED QUESTIONS, NOT TWIST THE QUESTION AROUND. THE JUSTIN BIEBER WHO TWEETED CHUCK NORRIS JOKES AND FLIRTED. THE JUSTIN BIEBER THAT PUT HIS FANS FIRST, NOT GIRLFRIENDS. I WILL ALWAYS BE A BELIEBER, I WILL ALWAYS SUPPORT HIS MUSIC, HIS DECISIONS, AND HIS PROJECTS. I WILL ALWAYS LOVE HIM. HE WILL ALWAYS THINK HE’S STILL “THAT SMALL TOWN KID FROM CANADA” BUT EVERYONE KNOWS HE’S NOT. HE WILL GROW UP, DATE, AND STEER AWAY FROM GETT ING PERSONAL WITH INTERVIEWERS AND FANS, AND IM OKAY WITH THAT. AND HE CAN TAKE AWAY MY DREAMS OF EVER HAVING A CHANCE WITH HIM, AND HE WILL EVENTUALLY GROW UP, BUT PLEASE, DONT GO IN THE WRONG DIRECTION.
PUSS JAG ÄLSKAR DEJ JUSTIN!

RSS 2.0